Ovdje može biti Vaša reklama

Ovdje može biti Vaša reklama
Kontakt mail: autobusiikamioni@gmail.com

utorak, 13. prosinca 2016.

Vožnja Sprinterom postaće pravo uživanje


Tomassini je uvijek bio sinonim za kvalitetu i inovativnost. U industriji u kojoj su se mnoge kompanije okrenule proizvodnji u distributivnom sektoru, Tomassini je ostao vjeran svojim korijenima u stalnoj potrazi za novim tehnološkim rješenjima, držeći se krilatice „Made in Italy“, uz dodanu vrijednost i oznaku kvalitete, vjerodostojnost i ozbiljnost, sa prepoznatljivim elementima fokusiranim na opsesivnu pažnju na zadovoljstvo kupaca.


Najnovije izdanje se zove Panoramique, na bazi popularnog vozila Mercedes-Benz Sprinter, koji će putovanje uz razgledanje pretvoriti u jedinstveno iskustvo.
Osnovna odlika je panoramski krov, sačinjen od segmenata, koji se zahvaljujući patentiranom teleskopskom sistemu sa električnim podešavanjem i pneumatskim zaptivačima može sklopiti i ukloniti, ili po potrebi, zbog loših vremenskih uslova, ponovo postaviti kako bi zaštitio putnike.





Uz to, unutrašnje uređenje može biti modularno i prilagodivo različitim zahtjevima, kak bi se putnici jednostavno uklopili u pejzaž.
Dostupne su varijante dužine 7,3 m sa kapacitetom do 21 putnika i 7,7 m sa 23 putnika, dok osnovu čini Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI, sa 3.0 l motorom i 190 KS.
Dodatne funkcije uključuju hladnjak u kokpitu, konvektorsko grijanje, a tu je (po zahtjevu naručioca) i elektrohidrauliča platforma za potrebe korisnika sa invaliditetom.
Tomassini, kao brend, egzistira od 1964. godine, a o uspjehu svjedoče brojna VIP izdanja, koja su postala specijalnost, pa su se mnogobrojni klijenti upravo dlučili za Tomassini Style proizvode.




Izvor:Kamioni.ba 

Nema komentara:

Objavi komentar