Ovdje može biti Vaša reklama

Ovdje može biti Vaša reklama
Kontakt mail: autobusiikamioni@gmail.com

utorak, 6. prosinca 2016.

Moderan bisnismen: Ove mudrolije ti neće reci

 Moja najveca podrska je moja Ljiljana. Ako covek nema podrsku od voljene osobe onda,je sve dzaba raditi.

Moderan bisnismen: Ove mudrolije ti neće reci.

Mnogi od nas konstantno su u nekoj jurnjavi i zurbi,a da i ne znaju zašto. Naravno da svi želimo da budemo uspešni i zadovoljni svojim životima,ali pitanje je kako da to postignemo? Niko ne želi da pogleda unazad deset godina od sada i poželi da mu je neko dao pametan savet koji ce ga uciniti uspesnim. 

Nikada nemoj svima sve da otkrijes.

Nikada ne govori svoje planove do detalja nekome. Cak i da imas genijalnu ideju kako da postanes milioner ili kako da pokrenes unosan posao,nikada nemoj sve o tome ispricati,kako bi ideja zaista ostala samo tvoja.

Kad se dvoumis,poslusaj intuiciju.


Kada treba da doneses neku odluku,a nista ti ne deluje logicno,uvek poslusaj svoje instikte. Najcesce ces upravo tako doci do odgovora!


Ne donosi odluke kada si ljut

Uvek gledaj da razbistris um pre nego sto treba da doneses neku odluku. Kad si ljut,povređen ili slicno,najverovatnije ce touticati na tvoju odluku,a kasnije ces se zbog toga pokajati. 

Uvek znaj razliku između onoa sto zelis ionoga sto ti je potrebno. 

Ako zelis da budes uspesan,moras da budes dobar covek. Ako naucis razliku između onoga sto hoces i sto treba da uradis,vec si do pola dobio bitku. 

Iza svakog uspesnog muskarca stoji uspesna zena.

Mozda ovo zvuci kao klise,ali ne govori se ovo tako dugo bez razloga. Zaista je potrebna podrska,a ako odaberes neku povrsnu zenu ona moze da te odvuce od cilja i nanese mnogo vise stete u zivotu nego pozitivnih stvari.

Moja najveca podrska je moja Ljiljana. Ako covek nema podrsku od voljene osobe onda,je sve dzaba raditi. Ovako je rekao Dejan Milanković iz Novog Sada.

Nema komentara:

Objavi komentar