Ovdje može biti Vaša reklama

Ovdje može biti Vaša reklama
Kontakt mail: autobusiikamioni@gmail.com

subota, 25. svibnja 2019.

Rolna lima teška oko devet tona ispala iz kamiona i smrvila auto FOTO





U nesvakidašnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u četvrtak, oko 16.30, u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo – Kragujevac, teško je povrijeđen vozač automobila „reno tvingo“, vrnjačke registracije.
Kako nezvanično saznaju Novosti, nezgoda se dogodila kada je iz tovarnog dijela šlepera novopazarske registracije, koji se kreatao prema Kraljevu, u blagoj krivini iz još neutvrđenih razloga ispala rolna lima, teška oko devet tona, i pala direktno na „reno“ koji je dolazio iz suprotnog pravca, a zatim se dalje otkotrljala rušeći pred sobom zaštitnu ogradu kraj puta i saobraćajnu signalizaciju. 


Tom prilikom, u gotovo potpuno smrskanom „renou“, vozač je zadobio teške povrede zbog kojih je sanitetskim vozilom hitno prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gdje je i zbrinut.


Zbog udesa i uviđaja pripadnika kraljevačke saobraćajne policije, saobraćaj je na ovoj dionici puta kratkotrajno bio u potpunom prekidu, a potom se jedno vrijeme odvijao naizmjenično jednom saobraćajnom trakom.


Više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nezgoda dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Izvor: novosti.rs

1 komentar:

  1. Ljudi se zajebavaju sa utovarom nece da ga osifudaju I svezu spanerima.
    Dako pocne policija I to sankcionisati posle over nesrwce d se neponoci.
    Tragwdija velika.
    A kriv vozac sto nije utvrdio teret a krivsi oni Koji su ga pustili da tako vozi sa utovarnog mjesta. Firmu bi I'm zatvorila.

    OdgovoriIzbriši