Ovdje može biti Vaša reklama

Ovdje može biti Vaša reklama
Kontakt mail: autobusiikamioni@gmail.com

četvrtak, 7. rujna 2017.

"SEMBERIJA TRANSPORT" - AUTOBUSI TEHNIČKI ISPRAVNI /VIDEO/

Kontrolni pregled tehničke ispravnosti i opremljenosti i to prije početka nove školske godine prošli su i autobusi "Semberija transporta", pa prema riječima direktora Pantelije Mitrovića nedostaci su utvrđeni na nekoliko autobusa koji su u međuvremenu otklonjeni, pa putnici za bezbjednost nemaju brige.
Vozni park se u kontinuitetu mora obnavljati konstatuje Mitrović i podsjeća da je ove godine "Semberija transport" nabavila tri nova autobusa, investicija je vrijedna oko 350.000 evra.
Autobusi "Semberija transporta" redovno saobraćaju i kada je riječ o gradskom i prigradskom prevozu, a prioritet je održavanje linija za prevoz učenika.Govoreći o cijenama karti u gradskom i prigradskom prevozu Mitrović ističe da se cijena pojedinačne karte kreće od marku ipo pa naviše sve u zavisnosti od dužine relacije, dok najniža cijena mjesečne karte iznosi 45 maraka.Ispratili su u "Semberija transportu" još jednu turističku sezonu, pa kako kaže Mitrović ova se isplatila. Pored brojnih usluga koje tokom vožnje pružaju putnicima odlučili su u "Semberija transportu" da do kraja septembra u svaki autobus bude uveden internet.Ipak o uvođenju interneta u autobusima gradskog i prigradskog prevoza u "Semberija transportu" za sada ne razmišljaju.Mitrović podsjeća da "Semberija transport" još od 1975 godine održava liniju za Beč. A već početkom marta biće otvorena i nova linija iz Zvornika ka gradovima Njemačke.Obnavljanja voznog parka će biti i ubuduće kaže Mitrović, ali i ističe da u svemu izostaje podrška sa lokalnog ali i državnog nivoa.
"Semberija transport" u sklopu koje posluju Turistička agencija i Auto-škola zapošljava 80 radnika, pa Mitrović ističe da je u nezavidnim uslovima poslovanja teško ispoštovati sve obaveze.
Video možete pogledati na linku ispod:

Izvor:https://ntvarena.com

Nema komentara:

Objavi komentar