Ovdje može biti Vaša reklama

Ovdje može biti Vaša reklama
Kontakt mail: autobusiikamioni@gmail.com

utorak, 27. listopada 2015.

Kamionom blokirao most u Murskom Središću!

Danas (utorak) oko 16,30 sati, vozač kamiona karlovačkih registracijskih oznaka blokirao je most u Murskom Središćukoji vodi prema Sloveniji. Za sva motorna vozila zatvoren je granični prijelaz.
Neslužbeno doznajemo da je vozač 44-godišnjak iz Plešivice, te da je to učinio nezadovoljan zbog neisplate plaće od strane zagrebačke tvrtke. Saznajemo da je bacio ključeve tegljača u rijeku Muru. Navodno je intervenirala i hitna pomoć zbog lošeg zdravstvenog stanja vozača.
Gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak moli da se izbjegava ova dionica zbog već sada ogromne kolone koja se stvorila kroz cijeli grad.
Predstavnici tvrtke pokušavaju maknuti kamion, a u međuvremenu se promet osobnih automobila preusmjerava nagranični prijelaz Bukovje, dok se teretna preusmjeravaju nagranični prijelaz Trnovec.
Policija također poduzima sve mjere da se u što kraćem rokuoslobodi prometnica za sav promet. Prema najnovijim informacijama jedan trak je u 18:15 sati otvoren za promet. Policija tim trakom naizmjenično propušta vozila. 



Nema komentara:

Objavi komentar